Aktiviteiten zomer 2017


Terug naar navigatie najaar 2017

Campertrip 27/10/17 t/m 29/10/17.

We waren er heel erg an toe om er even tussenuit te gaan na mijn ziekte

en de problemen van Trudy. We hadden het in de afgelopen periode erg druk met het ziekenhuis. Maar was er even een paar dagen ruimte om er even tussenuit te gaan. Donderdag 27 oktober werd de camper uit de stalling gehaald en naar onze camperplaats in Gouda, “Klein Amerika” gebracht. Daar hebben we onze spullen in de camper op zijn plek gezet. Ik moest die morgen eerst nog een laatste bezoek aan mijn dermatoloog (huidarts) brengen. Vrijdagmorgen kregen we onverwacht een telefoontje dat een van de contacten op Marktplaats die interesse had in mijn fiets. Een paar uur later kwam deze mijn fiets bekijken en kopen. Uiteindelijk kreeg de vraagprijs voor mijn fiets. Dan heb ik het toch goed gedaan..Het was laat, maar we hadden gepland om vandaag naar Obelink in Winterswijk te rijden om te kijken naar een kleine voortent.te kijken voor onze camper. Ik had al menige folder door gespit en op Internet tenten vergeleken. Trudy had al eerder beloofd deze tent als verjaardagscadeau voor mij te bestempelen. Dus nu was het uur “U” aangebroken. De rit ging voorspoedig en na 3 uur arriveerden we bij Obelink. Het was een kolossale winkel waar je bijna alles kon vinden op tentgebied en campingspullen. Je zou er kunnen verdwalen, zo groot was het daar. We hadden thuis al min of meer al een globale keuze gemaakt met een paar opties. Maar in het echt viel het toch tegen om de juiste keuze te maken. Na veel wikken en wegen werd dan besloten om de Boston 260 van het eigen merk van Obelink te kopen. De andere opties bleken forse voortenten te zijn en dat was niet de bedoeling. Ik wilde een relatief kleine voortent.daar het gewicht anders te veel zou worden als we naar Spanje gingen. Toen dat gebeurd was, reden we richting Millingen a/d Rijn waar we een afspraak hadden om daar zaterdagmorgen koffie te gaan drinken. We hadden voor vannacht een camperplaats uitgekozen aan de rand van Millingen. Het was echt een boerencampinng uit het boekje.. De prijs volgens het camperplaatsboek was 8 € per nacht Maar ik moest uiteindelijk 12 € betalen, daar je voor het water, elektra  douches allemaal extra moest betalen.…. Maar de douches waren goed en dat vergoedde veel. Het was al weer een tijd geleden dat we de hele familie daar compleet hadden ontmoet.het was een heel gezellig weerzien. We konden weer eens lekker bijkletsen. Enige uren later was het weer tijd om te vertrekken. Daarna reden we door om een bezoek af te leggen bij De Wit, een Campingshop in Schijndel.  De Campingshop van De Wit viel ons erg tegen nadat we gisteren bij Obelink waren geweest.Het was veel kleinschaliger dan we hadden verwacht. Ze meldden ook dat ze geen caravans en campers meer deden. Dat viel ons ook tegen.

Afgelopen nacht heeft het de hele nacht gestormd en gegoten. De camper stond hevig te schudden. Er viel zoveel water dat ik bang werd dat de camperplaats de volgende morgen onder  water zou staan.

Maar dat bleek uiteindelijk niet het geval. Toen ik na het ontbijt naar buiten ging stond de zon hoog aan de hemel met een blauwe lucht. Niet te geloven gewoon. Tegen 12.00 vertrokken we uit Heeswijk Dinter. Ons doel was vandaag terug naar Gouda te rijden. Het zat er weer op en het was erg gezellig geweest.  Tegen 14.30 stonden we weer op “Klein Amerika”Een uur later stond onze camper weer in de stalling.

As dinsdag moet Trudy om 06.45 bij het ziekenhuis. Het wordt dus een spannende week voor ons. Dat was het wel weer

Navigatie Najaar2017 Navigatie Najaar2017  Najaar2017-03

Camperplaats in Heeswijk Dinther.

Camperplaats Heeswijk Dinther bij Hotel-Restaurant De Leygraaf 


Een rustige camperplaats naast een uitgebreid wandel- en natuurgebied


Obelink in Winterswijk

veel keuze en enorm groot…..


Een enorme locatie van Obelink

Onze keuze

De Wit camperen & sport

Schijndel

Een locatie die tegen viel..

Navigatie Najaar2017  Najaar2017-03